Vesti

Najava Šeste sednice Predsedništva SKGO

Šesta sednica Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština biće održana u sredu, 1. marta 2023. godine, u prostorijama SKGO (Beograd, Makedonska 22/8), sa početkom u 12 časova. Sednicom će predsedavati dr sci. med. Goran Cvetanović, predsednik SKGO i gradonačelnik Leskovca.

Tokom uvodnog dela skupa, svečano će biti potpisan godišnji Akcioni plan sa Ambasadom Francuske u Republici u Srbiji i biće predstavljen projekat „Eko opština 2“.

Svečanom potpisivanju godišnjeg Akcionog plana sa Ambasadom Francuske prisustvovaće Stanislas Pjere, direktor Francuskog Instituta u Beogradu, dok se očekuje potvrda učešća Pjer Košara, ambasadora Republike Francuske u Republici Srbiji.

U radnom delu sednice Predsedništva predviđeno je razmatranje i usvajanje dokumenata od značaja za rad i funkcionisanje organizacije.

Predlog Programa i Dnevnog reda nalazi se u nastavku teksta, dok će materijal za razmatranje i odlučivanje na sednici biti dostavljen blagovremeno.

Za sve dodatne informacije, kao i za potvrdu učešća članovi Predsedništva mogu se obratiti sekretaru Predsedništva SKGO Maji Stojanović Kerić (maja.stojanovic@skgo.org; 064/870-3341 i 011/735-7935).

PREDLOG Programa i Dnevnog reda.pdf