Vesti

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u AP i JLS

Stalna konferencija gradova i opština u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave organizuje dva skupa povodom Javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave.

Na događajima će biti predstavljen tekst Nacrta izmena i dopuna Zakona o zaposlenima u AP i JLS i predlog Uredbe o sprovođenju internog i javnog konkursa za popunjavanje radnih mesta u AP i JLS.

Prvi skup biće održan u sredu 5. aprila u Kragujevcu, u Skupštinskoj sali grada Kragujevca, Trg Slobode 3, sa početkom u 11 časova. Rok za registraciju učešća je najkasnije do utorka 4. aprila putem sledećeg linka: https://forms.office.com/e/ds538X7YGS.

Drugi skup biće održan u sredu 12. aprila u Beogradu, u hotelu Zira, ul. Ruzveltova 35, sa početkom u 11 časova. Rok za registraciju učešća je najkasnije do utorka 11. aprila putem sledećeg linka: https://forms.office.com/e/yWmktbU4Lq.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije je Miloš Mucok, šef Odeljenja za upravljanje organizacijom i ljudskim resursima u lokalnoj upravi (milos.mucok@skgo.org, 011/735-7970)

Ovu aktivnost SKGO realizuje u okviru projekta „Partnerstvo za dobru lokalnu samoupravu”, koji podržava Vlada Švajcarske.

Za više informacija o podršci koju Švajcarska pruža u Srbiji, posetite internet prezentaciju Ambasade Švajcarske: https://www.eda.admin.ch/belgrade.