Vesti

Grad Vranje anketira građane i građanke o politikama rodne ravnopravnosti

Grad Vranje u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO) započeo je sprovođenje ispitivanja – ankete javnosti u cilju unapređenja svog postupanja u politikama rodne ravnopravnosti, a u toku je i proces izrade Lokalnog akcionog plana za rodnu ravnopravnost u ovom gradu.

Upitnik je anoniman i sadrži pitanja koja se odnose na temu rodne ravnopravnosti, sa ciljem da se stekne uvid u potrebe i probleme žena na teritoriji grada Vranja.

Građanke i građani Vranja upitnik mogu preuzeti u Uslužnom centru Gradske uprave grada Vranja (Kralja Milana 1, šalter broj 1), u objektima mesnih zajednica i u ambulantama Doma zdravlja u svim naseljenim mestima na teritoriji grada Vranja.

Upitnik se može popuniti i elektronski putem linka: https://forms.office.com/e/HQDG57ERHd koji je dostupan i na zvaničnom vebsajtu i fejsbuk stranici grada Vranja.

Elektronski upitnik će biti dostupan za popunjavanje do 20. juna 2023. godine.

Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem mogu se dobiti i putem telefona 064/85 90 838 ili imejla tivanovic.kler@yahoo.com

Ova aktivnost realizuje se u okviru projekta "Održive i inkluzivne  usluge na lokalnom nivou" koji finansira Vlada Švedske i realizuje SKGO.