Vesti

Vebinari o brendiranju lokalne samouprave

Stalna konferencija gradova i opština tokom juna 2023. godine organizuje četiri akreditovane obuke u formi vebinara pod nazivom „Brendiranje lokalne samouprave“, sa akcentom na žensko preduzetništvo.

Raspored vebinara i linkovi za prijavu nalaze se u nastavku:

Zaposleni u LS koji žele da pohađaju obuku moraju biti registrovani na LMS platformi Nacionalne akademije za javnu upravu. Registracija se može izvršiti putem linka  https://lms.napa.gov.rs/, a dodatna uputstva za registraciju nalaze se na https://www.napa.gov.rs/tekst/1235/prijava-na-obuke.php.

Učesnici koji nisu zaposleni u organima LS, odnosno ukoliko institucija iz koje dolaze nije registrovana na LMS platformi NAJU, mogu se prijaviti na vebinar putem sledećih linkova:

Sprovođenje vebinara se organizuje u okviru programa „Održive i inkluzivne usluge na lokalnom nivou“, koji sprovodi SKGO uz stratešku podršku Švedske asocijacije lokalnih vlasti i regiona, a uz finansijsku podršku Vlade Švedske.

Kontakt osoba za dodatne informacije je Jelena Mihajlović Tanasijević, šefica Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj (011 735 79 14, jelena.mihajlovic@skgo.org).