Vesti

Info dani - Poziv za dodelu paketa podrške LS za unapređenje principa dobrog upravljanja na lokalnom nivou

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u sklopu raspisanog javnog poziva za dodelu paketa podrške lokalnim samoupravama za unapređenje principa dobrog upravljanja, 11. i 12. decembra 2023. godine organizuje dva onlajn info-dana povodom predstavljanja poziva.

Cilj organizovanja info-dana je da se detaljno predstave opšte karakteristike i uslovi poziva za dodelu paketa podrške, sadržina paketa podrške po tematskim oblastima koje su definisane za svaki od paketa, vrsta podrške koju gradovi i opštine mogu da očekuju, kao i način podnošenja konkursne dokumentacije i kriterijumi za dodelu paketa podrške.

Termini za održavanje su:

Info-dani se organizuju u okviru projekta „Unapređenje primene principa dobrog upravljanja u lokalnim samoupravama“ koji sprovodi Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (u daljem tekstu: SKGO) u okviru programa „PRO - Lokalno upravljanje za ljude i prirodu“, koji zajednički sprovode agencije Ujedinjenih nacija u Srbiji - UNOPS, UNICEF, UNFPA i UNEP, u saradnji sa Vladom Republike Srbije i uz finansijsku podršku Vlade Švajcarske.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije je Maja Stojanović Kerić (064/870-3341).

Agenda_info dani.pdf