Vesti

PRAVNI BILTEN SKGO ‘LOKALNA SAMOUPRAVA - PROPISI I PRAKSA’

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Stalna konferencija gradova i opština pokreće Pravni bilten, pod nazivom ‘Lokalna samouprava – propisi i praksa’ namenjen gradovima i opštinama Srbije. Pokretanje Pravnog biltena je rezultat projekta institucionalnog i administrativnog osposobljavanja SKGO koji se realizuje u okviru Programa podrške opštinama Istočne Srbije, a u saradnji sa Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Pravni bilten SKGO će predstavljati sredstvo informisanja zaposlenih u lokalnoj samoupravi i sadržati analize i komentare zakona i drugih propisa, međunarodne dokumente i standarde, primere iskustava i modele akata lokalne samouprave, kao i pravne savete i odgovore na pitanja predstavnika jedinica lokalne samouprave.

Pozivamo Vas da svojim iskustvom i znanjem, u vidu priloga i autorskih tekstova u vezi sa aktuelnim temama od značaja za lokalnu samoupravu, date svoj doprinos kreiranju i razvoju ove publikacije, koja će biti značajna podrška unapređenju stručnosti i znanja lokalne samouprave.

Za sve dodatne informacije, molimo vas da se obratite uredniku Pravnog biltena, Aleksandri Milić:

Telefon: 011 3223 446
Faks: 011 3221 215
E-mail: aleksandra.milic@skgo.org