Vesti

ZAVRŠENI 11. SPORTSKO-REKREATIVNI SUSRETI `BUDVA 2005`


U Budvi su u vremenu od 13–19. juna 2005. godine održani Jedanaesti sportsko–rekreativni susreti gradova i opština `Budva 2005`.

Pokrovitelj i organizator Susreta, kao i prethodnih godina, bila je Stalna konferencija gradova i opština, a stručno–tehnički organizator Turistička agencija S.A.B. Internacional iz Beograda. Na susretima je učestvovalo više od 800 takmičara iz sva 4 grada, 4 organizacije i 23 opštine iz Srbije i Crne Gore.



Susreti su svečano otvoreni na bazenu `Rondo`, a učesnike i druge goste pozdravio je, poželeo dobrodošlicu i prijatan boravak u Budvi, zamenik direktora hotela Slovenska Plaža gospodin Dragan Liješević.


U ime agencije S.A.B. Internacional učesnike je o sadržaju takmičarskog programa upoznala gospođa Dušica Stanić, a u ime SKGO učesnike je pozdravio Radisav Drobnjak, sekretar Organizacionog odbora Susreta.




Posle četiri takmičarska dana u svim disciplinama, na završnoj svečanoj večeri učesnicima su podeljena zaslužena priznanja, plakete, diplome, pehari i medalje.



Sveukupni pobednik Susreta je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje zaposlenih Beograd sa 183 boda, drugo mesto zauzeo je grad Novi Sad sa 122 boda, dok je  treće mesto pripalo gradu Beogradu, koji je osvojio 120 bodova.

U prilogu se nalaze:

- Spisak učesnika Susreta 'Budva 2005'
- Tabela generalnog plasmana