Vesti

Veština javnog nastupa

Imajući u vidu konkretne potrebe zaposlenih u lokalnim samoupravama, Stalna konferencija gradova i opština organizuje jednodnevne obuke namenjene gradonačelnicima i predsednicima opština, na temu „Veštine javnog nastupa“. Priroda posla prvog čoveka lokalne samouprave zahteva efikasan javni nastup, kako ispred zaposlenih u upravi, medija, tako i ispred građana. Obuke su organizovane u saradnji sa UNDP i uz podršku Švedske agencije za međunarodni razvoj (SIDA), a sprovodi ih program „Izgradnja kapaciteta Stalne konferencije gradova i opština, druga faza“.

Obuke će biti realizovane u četiri termina:

  • 20. oktobra 2009. godine, na Zlatiboru
  • 22. oktobra 2009. godine, u Novom Sadu
  • 28. oktobra 2009. godine, u Nišu
  • 29. oktobra 2009. godine, u Kragujevcu

Svi troškovi učešća na obuci, izuzev troškova prevoza i smeštaja učesnika, biće pokriveni iz projektnih sredstava. Rok za prijavu je 15. oktobar 2009. godine. Agenda obuke svim prijavljenim učesnicima biće dostavljena naknadno.

Za dodatne informacije možete kontaktirati Vladimira Jovanovića telefonom na broj 011/3223-446, odnosno elektronskim putem na vladimir.jovanovic@skgo.org ili Željka Krnetića, telefonom na broj 011/3223-446, odnosno elektronskim putem na zeljko.krnetic@skgo.org.

Prijavni formular za obuku "Veštine javnog nastupa" >>>