Vesti

SARADNJA SA GRADOVIMA I OPŠTINAMA ČEŠKE REPUBLIKE


Asocijacija gradova i opština Češke Republike – SMOCR ima u planu da tokom oktobra i novembra ove godine organizuje niz susreta sa svojim članovima u cilju njihovog uključivanja u Program prikupljanja podataka o bratimljenjima. Tokom tih sastanaka SMOCR će postavljati štandove koji će sadržati informacije o stranim gradovima zainteresovanim da pronađu partnera u Češkoj Republici.


Tokom tih susreta, gradovi i opštine Češke upoznaće se sa prednostima bratimljenja, a dobiće i adekvatne odgovore na eventualna postavljena pitanja. Štandovi koji će biti postavljani tokom tih susreta sadržaće promotivni materijal evropskih gradova zainteresovanih za bratimljenje sa gradovima Češke, a u slučaju zainteresovanosti nekog češkog grada za bratimljenje, materijal o potencijalnom partneru će mu biti predat.


Stalna konferencija gradova i opština poziva svoje članove koji su zainteresovani za bratimljenje sa gradovima i opštinama Češke da svoj promotivni materijal (na engleskom jeziku) dostave Stalnoj konferenciji gradova i opština na adresu:


STALNA KONFERENCIJA GRADOVA I OPŠTINA
 - Promotivni materijal za češku Asocijaciju
 Makedonska 22/VIII
 11000 BEOGRAD


Za eventualne dodatne informacije pozovite nas na telefon 011/3223-446.