Vesti

Upravljanje ljudskim resursima na lokalnom nivou

U okviru Programa “Jacanje lokalne samouprave u Srbiji, Druga faza” koji finansira EU, a sprovodi Savet Evrope, zapoceo je nov podprojekat “Upravljanje ljudskim resursima na lokalnom nivou”.

Konsultativni sastanak o podprojektu "Upravljanje ljudskim resursima na lokalnom nivou" održan je 21. maja 2010. godine.  Na sastanku su učestvovali predstavnici i eksperti Saveta Evrope: Olivije Terijen (vođa projekta), Anri Hamiš, direktor Uprave za usluge grada Lila, Heiko HOfer, izvršni direktor IEC Strazbur, menadžer programa Saveta Evrope Aleksander Mihajlov i savetnica Svetlana Babić, kao i predstavnice SKGO: Aleksandra Milić pravna savetnica i Maja Knežević savetnica za ljudske resurse. Na sastanku se razgovaralo o planiranim aktivnosti na projektu, reviziji plana, kao i predlogu pilot opština koje će učestvovati u projektu. Dogovoren je plan aktivnosti i usaglašena lista pilot opština. 

U okviru svoje posete, eksperti su se sastali i sa predstavnicima Ministarstva za drzavnu upravu iI lokalnu samoupravu, programa MSP IPA 2007, kao i lokalnim ekspertima.

Za sve dodatne informacije, mozete se obratiti pravnoj savetnici Aleksandri Milic na elektronsku adresu: aleksandra.milic@skgo.org