Vesti

Obuka "Uspostavljanje sistema upravljanja ljudskim resursima u opštinskoj upravi"

Obuka "Uspostavljanje sistema upravljanja ljudskim resursima u opštinskoj upravi" održaće se u periodu 17 - 19.11.2010. u Valjevu, hotel "Grand", Trg Živojina Mišićaje 1, sa početkom od 10h.

Osnovni razlog za realizaciju obuke potiče iz činjenice da u najvećem broju lokalnih samouprava u Srbiji ne postoji sistem ili strategija razvoja ljudskih resursa. Po pravilu, nema uspostavljenog sistema utvrđivanja potreba zaposlenih za obukama, kao ni sistema monitoringa i evaluacije rada zaposlenih i razvoja njihovih profesionalnih kapaciteta. Iz tog razloga i zaposleni teško prepoznaju svoje potrebe za sticanjem novih znanja i veština.

Najznačajnije teme koje će biti obrađene kroz obuku su planiranje potreba za ljudskim resursima i privlačenje i selekcija zaposlenih; stručno usavršavanje zaposlenih uz praćenje i procenu učinka; motivisanje zaposlenih za obučavanjem uz osmišljavanje sistema za prenošenje znanja i veština u organizaciji.

Obuka je namenjena načelnicima opštinskih uprava, načelnicima odeljenja i ostalim zaposlenima.

Svi troškovi učešća na obuci, izuzev troškova prevoza i smeštaja učesnika, biće pokriveni iz projektnih sredstava.
 
Prijavni formular je potrebno dostaviti na fax broj 011/3220 - 566 ili na e-mail: ivana.randjelovic@skgo.org najkasnije do četvrtka 11. novembra 2010. Broj učesnika na obuci je ograničen.

Za dodatne informacije o obuci kliknite ovde >>>