Vesti

Nacionalna konferencija o unapređenju predškolskog obrazovanja

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u saradnji sa Norveškom asocijacijom lokalnih i regionalnih vlasti (KS) i Centrom za liberalno-demokratske studije (CLDS) organizuje PRVU NACIONALNU KONFERENCIJU - unapređenje predškolskog obrazovanja, u okviru projekta Podrška lokalnim samoupravama u decentralizaciji društvenih delatnosti. Konferencija će biti održana u zgradi Narodne skupštine (zgrada stare Narodne skupštine, Kralja Milana 14) u utorak 1. marta 2012. godine.

Projekat na integrisani način pruža podršku preuzimanju decentralizovanih funkcija i javnih usluga, kako bi bile uspostavljene perspektive dalje decentralizacije u oblastima obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite na lokalnom nivou. Projekat finansira Kraljevina Norveška preko Ministarstva inostranih poslova Kraljevine Norveške.

Ova konferencija predstavlja priliku za razmenu mišljenja svih relevantnih donosilaca odluka na centralnom i lokalnom nivou, kako bi se na adekvatan način promovisalo formulisanje politika, mera i odluka na osnovu podataka istraživanja u oblasti društvenih delatnosti na lokalnom nivou.

Za sva dodatna pitanja obratite se Maji Knežević, koordinatorki Mreže, putem telefona 011 3223 446, mob. tel. 064/870 33 34, ili putem elektronske pošte: maja.knezevic@skgo.org

Nacrt agende >>>