Vesti

GIS Mreža SKGO na INFOTECH-u 2012

Na ovogodišnjem sajmu informacionih tehnologija Infotech, koji se održava u Vrnjačkoj Banji u periodu od 29 - 31. maja 2012. godine, deo programa biće posvećen GIS-u u lokalnoj samoupravi.

Stalna konferencija gradova i opština, u dogovoru sa organizatorima ove manifestacije, Asocijacijom za računarstvo, informatiku, telekomunikacije, automatizaciju i menadžment Srbije (JURIT), poziva zainteresovane predstavnike lokalne samouprave da prisusutvuju programima ove manifestacije.

Predstavnicima lokalne samouprave biće omogućen slobodan pristup programima sajma, bez obaveze plaćanja kotizacije. Za predstavnike opština i gradova, organizatori su obezbedili i odgovarajuću ponudu smeštaja i ishrane, ukoliko žele da prisustvuju sajmu više dana.

SKGO će u okviru Infotecha, održati i sastanak GIS Mreže SKGO, sa temom "Adresni registri u lokalnom GIS-u". Sastanku su pozvani da prisustvuju predstavnici onih lokalnih samouprava koje su u prethodnom periodu započele aktivnosti na uspostavljanju lokalnog GIS-a. Sastanak GIS Mreže SKGO se održava u sredu, 30.maja 2012. godine sa početkom u 12 časova u kongresnom centru "Zvezda" u Vrnjačkoj Banji.

U prilogu se nalazi najava za sajam Infotech 2012. Za sve informacije možete se obratiti Klari Danilović (klara.danilovic@skgo.org ) ili Milošu Bradašu (milos.bradas@skgo.org ), broj telefona 011/3223-446.

Više o sajmu>>>