Konkursi

Poziv za angažovanje tri konsultanta u oblasti usavršavanja zaposlenih

Projekat “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – faza 2” koji zajednički finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a sprovodi Savet Evrope u Srbiji, objavljuje poziv za angažovanje tri konsultanta.

Konsultanti će biti angažovani u okviru projektnog zadatka „Razvoj obuka Sektorskog programa kontinuiranog stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave za 2021. godinu“ u Republici Srbiji. Ovaj projektni zadatak se sprovodi u okviru projektne aktivnosti 2.2.1 „Podrška državnim organima u razvoju 3 godišnja Sektorska programa kontinuiranog stručnog usavršavanja“.

U nastavku se nalaze „Obrazac ugovora“ (Act of Engagement) i „Tenderski dokument/Projektni zadatak“ (Tender File/Terms of Reference). Molimo kandidate da popune „Obrazac ugovora“, tj. da prilože dokumentaciju iz „Tenderskog dokumenta/Projektnog zadataka“ koja se odnosi na poziciju za koju se prijavljuju. Kandidati mogu da se prijave samo na jednu poziciju.

Rok za prijave je 21. avgust 2020. godine. Prijavljivanje se vrši elektronskim putem (na engleskom jeziku) na adresu lsg.serbia@coe.int

Act of Engagement

Tender File / Terms of Reference