Vesti

NAJAVA - Sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima

Deveti sastanak Mreže za upravljanje ljudskim resursima SKGO biće održan u Beogradu, u ponedeljak i utorak, 21. i 22. juna 2021. godine, mesto održavanja sastanka biće objavljeno naknadno. Organizaciju skupa podržava projekat „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi“, koji finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a realizuje Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) i Kancelarijom Saveta Evrope.

Teme sastanka biće nova pravila po pitanju novog zapošljavanja i dodatnog radnog angažovanja, lično savetovanje zaposlenih kao funkciji u okviru sistema za upravljanje ljudskim resursima, rezultati završne analize učinka u oblasti upravljanja ljudskim resursima u lokalnim samoupravama, a biće predstavljena i nova zakonska rešenja u cilju uvođenja sistema kompetencija. Na ovom sastanku mreže biće predstavljene i dve grant šeme u okviru programa „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – faza 2“.

Ovaj sastanak SKGO organizuje uz poštovanje svih epidemioloških mera u vezi sa epidemijom COVID 19, što podrazumeva obavezno nošenje zaštitnih maski u toku sastanka, a zaštitna oprema je obezbeđena u skladu sa merama.

Rok za prijavu učešća je najkasnije do srede 16. juna, na elektronsku adresu milos.mucok@skgo.org.

Kontakt za sve dodatne informacije je Miloš Mucok, koordinator Mreže i savetnik za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj upravi (milos.mucok@skgo.org, 011/7357-970).

Pozivno pismo, agnda, prijavni formular.zip