Vesti

Treća sednica Predsedništva SKGO biće održana u Leskovcu

U dogovoru sa gospodinom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem, predsednikom Stalne konferencije gradova i opština i gradonačelnikom Leskovca, zakazujemo treću sednicu Predsedništva SKGO, koja će biti održana u četvrtak, 16. juna 2022. godine, u Leskovcu, u sedištu Jablaničkog upravnog okruga, Pana Đukića 9, sa početkom u 11:00 časova. Članovi Predsedništva SKGO koji ne budu u mogućnosti da fizički prisustvuju sednici moći će da u njenom radu učestvuju preko platforme ZOOM. 

S obzirom na značaj sednice i važnost usvajanja dokumenata od značaja za rad i funkcionisanje organizacije, molimo članove Predsedništva da planiraju prisustvo sednici Predsedništva. Link za pristup sednici preko platforme ZOOM biće dostavljen blagovremeno. 

Potvrdu prijema poziva za sednicu Predsedništva i pripremljenih materijala, kao i učešća na sastanku preko platforme ZOOM, članovi Predsedništva treba da pošalju elektronskim putem na adresu maja.stojanovic@skgo.org, a za sve dodatne informacije kontakt osoba je sekretar Predsedništva SKGO, Maja Stojanović Kerić, tel.: 064/870-3341 i 011/735-7935.

POZIV za treću sednicu Predsedništva SKGO

Predlog programa i dnevnog reda sednice