Vesti

49. SKUPŠTINA SKGO

U skladu sa Statutom Stalne konferencije gradova i opština – Saveza gradova i opština Srbije (SKGO), 49. redovno zasedanje Skupštine biće održano 8. decembra 2021. godine u Beogradu (hotel „Kraun Plaza“, Vladimira Popovića 10), sa početkom u 10 časova.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, skup će biti održan uz ograničeni broj učesnika i poštovanje svih preporučenih mera za sprečavanje i suzbijanje širenja zarazne bolesti KOVID 19. Skup će biti uživo prenošen putem zvaničnog JuTjub kanala SKGO.

U nastavku teksta zainteresovani mogu preuzeti pozivno pismo i listu kandidata za organe SKGO koji se biraju na 49. skupštini SKGO, a koju je utvrdila Komisija za sprovođenje izbora. Predlog dnevnog reda i materijal za odlučivanje biće dostavljeni blagovremeno.

Prijava učešća na 49. redovnom zasedanju Skupštine SKGO može se izvršiti putem posebnog formulara za prijavu najkasnije do 3. decembra 2021. godine, na jedan od sledećih načina:



Pozivno pismo za ucesce na 49. skupstini SKGO.pdf

Lista kandidata za izbore na 49. skupstini SKGO.pdf

Predlozi dokumenata i odluka za usvajanje i donošenje na 49. skupštini SKGO


Ovogodišnja Skupština SKGO organizuje se uz podršku projekta  "Institucionalna podrška SKGO - treća faza", koji sprovodi SKGO, a podržava Vlada Švajcarske.