Godišnji kalendar

Februar

Drugi informativni sastanak – Drugi javni poziv lokalnim samoupravama za podnošenje prijava u okviru Programa EU Exchange 6

Povodom drugog javnog poziva lokalnim samoupravama za podnošenje prijava u okviru Programa EU Exchange 6, u utorak 31. januara 2023. godine u 10.00 časova biće organizovan drugi onlajn informativni sastanak u cilju detaljnog obrazloženja paketa podrške, kao i prijavne dokumentacije.

Link za prijavu - https://rb.gy/2cuoyb

VIŠE INFORMACIJA

Sastanak Mreže SKGO načelnika odeljenja za urbanizam

Petnaesti sastanak Mreže SKGO načelnika odeljenja za urbanizam biće održan u utorak, 14. februara 2023. godine u Beogradu, u hotelu "M" (Bulevar oslobođenja 56a) sa početkom u 11 časova.

Sastanak Mreže realizuje se u okviru projekta "Partnerstvo za dobru lokalnu samoupravu", koji podržava Vlada Švajcarske. 

Dnevni red Mreže

Promocija inovativnih rešenja za razvoj kulturnog turizma u Baču, Sremskim Karlovcima i Irigu

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuje završnu  prezentaciju inovativnih rešenja za razvoj kulturnog turizma u Baču,  Sremskim Karlovcima i Irigu koja će biti održana u sredu, 22. februara 2023. godine u Kulturnoj stanici „Svilara“, Đorđa Rajkovića 6/B u Novom Sadu, sa početkom od 12 časova. Ovaj skup biće organizovan u hibridnoj formi, odnosno uživo i preko ZOOM platforme, uz simultani prevod na engleskom jeziku. 

Svi zainteresovani za učestovanje uživo ili onlajn se mogu registrovati do ponedeljka, 20. februara, putem linka: https://rb.gy/mhhpyi.

VIŠE INFORMACIJA